Reissuluotto – Reissuluotto ratkaisee kaikki ongelmasi, ainakin melkein.

Reissuluotto tarjoaa kivasti lainoja.

Reissuluotto tarjoaa niin sanottuja pikavippejä luotettavasti Suomen kansalaisille. Reissuluotto ei myönnä lanaa yrityksille, vain yksityishenkilöille. Pikavipithän ovat tunnetusti lyhyellä laina-ajalla olevia maksimissaan muutaman satasen tai tonnin pieniä vakuudettomia lainoja. Vakuudetonlaina tarkoittaa sitä, ettei Reissuluotto, kuten ei muutkaan pikavippi firmat, vaadi mitään materiaalitakuita tai ketään ihmisiä takaamaan lainoja. Reissuluotolla on tarjolla laina vaihtoehtoja 60 eurosta aina 700 euroon. Reissuluotolla on kuitenkin rajat, että ensimmäinen laina voi olla maksimissaan 250 euroa, toinen laina voi olla maksimissaan 300 euroa, kolmas laina 400–500 euroa ja neljännellä lainalla on siten mahdollisuus saada tuo täysi 700 euroa. Tämä portaisuuden toiminen vaatii tietysti sitä, että aina edellinen Reissuluotto on hoidettu kunnialla takaisin. Myös ikä rajoittaa lainan hakua hieman Reissuluotolla, sillä alle 25-vuotiaalle on tarjolla vain maksimissaan 500 euron lainoja. Muuten Reissuluoton saamista varten on oltava vähintään 20 vuotta vanha. Reissuluottoja voi olla kuitenkin kerrallaan vain se yksi ja uuden voi ottaa aina heti, kun edellisen on maksanut. Maksu kirjautuu Reissuluotolle yleensä parin päivän sisällä. Reissuluotolla on jokaiseen laina vaihtoehtoon tarjolla vain yksi maksuvaihtoehto, eli 30 vuorokautta.

Reissuluoton hakeminen tapahtuu yksinkertaisesti siten, että ensin luodaan henkilökohtainen PIN-koodi omilla pankkitunnuksilla. Tämä tempun avulla valitaan joko nettihakemus tai tekstiviestillä hakeminen. Tiedot mitä tekstiviestillä hakiessa reissuluotto vaatii ovat, vain sana, luotto, PIN-koodi ja laina summa. Erittäin yksinkertaista siis. Tämän jälkeen odotellaan vain Reissuluoton vahvistusta ja vahvistusviestin saatuasi, pitää sinun se vielä viestillä vahvistaa ja samalla hyväksyt lukeneesi ja ymmärtäneesi lainaehdot, jotka lähetetään sinun sähköpostiin. Ja ne Reissuluoton ehdot kannattaa todellakin lukea, vaikka vain oman oikeusturvan kannalta. Eli Reissuluoton hakemisessa tarvitaan viestejä kaksi kappaletta, joiden hinta on 1,9 euroa kappale. Kun vahvistus on mennyt Reissuluotolle perille, rahat siirtyvät tilillesi reissuluoton aukioloaikoina(ma-pe 9-21, la—su 11–19) muutamassa minuutissa. Reissuluoton kulut vaihtelevat 25 eurosta 60 euron lainassa aina 700 euron lainan 175 euron kuluihin. Todellinen vuosikorko Reissuluoton lainoilla on 307–576 prosenttia. Reissuluotto vaatii hakijaltaan edellä mainittujen iän ja puhelinnumeron sekä tunnistautumistietojen lisäksi lähinnä vain puhtaat luottotiedot.

Luottotiedot ovat kuitenkin sellainen asia mistä oikeastaan mikään firma, kuten ei myöskään Reissuluotto, lähde tinkimään. Se on tämän kaltaisille firmoille ihan tarpeeton riski antaa sellaiselle henkilölle lainaa, josta tiedetään, ettei ole asioita menneisyydessään hoitanut kunnialla. Mutta, jos nyt kuitenkin sattuu niin että se laina on otettu ja ei eräpäivään mennessä lainaa pysty maksamaan, niin on mahdollista Reissuluottoon ottamalla yhteyttä siirtää eräpäivää kerran ja tämä on tehtävä viimeistään lainan alkuperäisenä eräpäivänä. Eihän se ihan ilmaista ole, mutta on se halvempaa, kuin muistutus maksun ottaminen. Eli Reissuluoton kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei se käykään yllättävän kalliiksi. Reissuluotto muuten maksetaan takaisin kotiosoitteeseen tulevalla laskulla ja jos sen eräpäivän siirron nyt on mennyt tilaamaan, niin silloin sinne kotiin tulee uusi lasku uudella eräpäivällä. Reissuluoton maksamattomuudesta seuraa ensinnä tuo muistutusmaksu, joka on sen 5 euroa kappale, myös myöhästymiskorko juoksee koko ajan. Tämän jälkeen tällaiset laskut yleensä heitetään perintätoimiston vaivoiksi ja sieltä tulee lisämaksu vaateita. Pahimmillaan tällainen laina aiheuttaa oikeudenkäynnin ja ulosottomiehen mahdollisen vierailun. Tässä pisteessä maksamaton Reissuluotto vie myös luottotiedot miinukselle. Luottotiedot eivät toki loputtomiin ole mennyttä, mutta tuntuvan ajan kuitenkin ja tällaisia vahinkoja ei enää saa käydä.