Kaikille meistä tulee joskus sellaisia yllättäviä menoja, joiden paikkaaminen vaatisi joko omia säästöjä, tai niiden puuttuessa vaivatonta lainaa nopeasti suoraan tilille, ilman sen suurempia papereiden täyttelemisiä ja konttoreissa asiointia. Jos tilisi saldo näyttää nollaa äkillisen menon sattuessa kohdalle, pikavippi 900 euroa on erinomainen keino rahoittaa meno nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Tämä teksti kertoo, kuinka pikavippi 900 euroa suunnitellaan, vertaillaan ja haetaan mahdollisimman edullisesti ja riskivapaasti.

Miksi pikavippi 900 euroa?

Pikalainat ovat uudehko lainamuoto, jossa vaivattomuutta ja nopeutta on lisätty byrokratiaa karsimalla. Hakiessa ei tarvita minkäänlaisia vakuuksia eikä henkilötakauksia, eikä hakijan työtilannetta tarkasteta. Siksi pikavippi 900 euroa voidaankin myöntää käytännössä riittävän iän ja puhtaiden luottotietojen perusteella, joka tekee koko prosessista nopean ja hakijan kannalta helpon. Pikavippien käyttötarkoitus on nimenomaan tuoda nopea vaihtoehto äkilliseen tarpeeseen henkilöille, joilla vakituiset tulot ovat kunnossa, mutta tilillä ei juuri sillä hetkellä ole yhtään rahaa. Kaiken helppouden vastapainona on luonnollisesti lainan hinta, joka on hieman korkeampi kuin normaalissa pankkilainassa. Lainojen hintataso on kuitenkin viime aikoina laskenut rajusti mm. lakiuudistusten takia, jotka velvoittavat yritykset pitämään korot tasaisina ja matalina. Myös uusien yritysten saapuminen laina-alan kilpailua tiukentamaan on laskenut hintoja, jolloin pikavippi 900 euroa on tullut jatkuvasti entistä kannattavammaksi lainamuodoksi.

Pikavippien korot ja maksuajat

Pikavippien koroista on liikkeillä varsin ristiriitaista tietoa. Yleensä lainojen todelliset vuosikorot liikkuvat noin 100 ja 1500 prosentin välissä, lainapalvelusta ja halutusta maiksuajasta riippuen. Vuosikorko siis käytännössä tarkoittaa sitä, kuinka monta prosenttia lainasta maksettaisiin korkoa yhdessä vuodessa, mutta lainan lopullinen hinta lasketaan jakamalla kunkin yrityksen ilmoittama vuosikorko jakamalla halutulla maksuajalla. Tämä siis tarkoittaa sitä, että esimerkiksi yhden kuukauden takaisinmaksuajalle otetun lainan todellinen hinta on vuosikorko jaettuna kahdellatoista.

Pikavippi 900 euroa on myös maksuaikojensa puolesta erittäin joustava vaihtoehto lainantarpeeseen. Tyypillisesti pikavipit otetaan vain lyhyelle ajalle, kuten viikoksi tai yhdeksi kuukaudeksi, mutta kun kyseessä on pikavippi 900 euroa, takaisinmaksuaikaa myönnetään jopa pariin vuoteen saakka. Luonnollisesti lyhyemmät maksuajat tulevat edullisemmaksi lainan kokonaiskustannuksia ajatellen, mutta jos taloustilanteesi on tiukka, vältä turhaa riskiottoa ja ota suosiolla pikavippi 900 euroa hieman pidemmällä maksuajalla. Pikalainat maksetaan yleisimmin takaisin yhdessä erässä, mutta pidempiin maksuaikoihin voidaan sopia myös useampia maksueriä.

Vertaile ja ota pikavippi 900 säästäen

Kun suuri määrä yrityksiä taistelee asiakkaistaan samalla alalla, syntyy kilpailua, joka johtaa asiakkaan kannalta lopulta hintojen laskuun. Samalla myös vertailun tarve lisääntyy, sillä ensimmäiseksi näkemäsi pikavippi 900 euroa tuskin on edullisin. Vertailu on helpoin suorittaa jonkinlaisella valmiilla lainavertailulla, jolloin sinun ei tarvitse etsiä hintatietoja kaikilta yrityksiltä erikseen, vaan voit katsoa edullisimman pikavipin tarjoajan suoraan lainavertailutaulukosta. Esimerkiksi tämän sivuston lainavertailutaulukkoon on kerätty valtaosa suomen markkinoiden lainantarjoajista hintoineen, jonka jälkeen sinun tarvitsee vain klikata itsesi yrityksen sivustolle ja tarkastaa lopullinen lainan korko haluamallasi maksuajalla. On hyvä
lukea samalla yrityksen lainaehdot, varsinkin jos olet alle 25-vuotias, jolloin myös yrityksen alaikäraja saada pikavippi 900 euroa on hyvä huomioida vertailussa.
Muita aspekteja vertailussa ovat mm. yrityksen saavuttama maine ja asiakkaiden kokemukset palvelun laadusta. Tällaiset asiat on helppo selvittää esimerkiksi kyseisistä yrityksistä lainaa ottaneilta tutuilta ja ystäviltä, tai vaikkapa netin keskustelupalstoja selaamalla.

Mitä pikavippi 900 euroa edellyttää hakijalta?

Suurta pikavippiä hakiessa on aiheellista huomioida muutamat tekijät, joita pikalainan saaminen vaatii. Vaikka laina on vakuutonta ja takaajatonta, se edellyttää silti hakijaltaan aina puhtaat luottotiedot ja riittävän iän. Pikavippi 900 euroa voidaan myöntää heti 18 vuotta täyttäneille, mutta usella yritykselle ikärajat suuren pikavipin saamiseen ovat jopa 21 – 25 vuotta, yrityksen omista käytännöistä riippuen. Luottotiedot tarkastetaan hakemuksen käsittelyvaiheessa, ja mikäli rekisterissä huomataan olevan maksuhäiriömerkintöjä, hakemus joudutaan todennäköisesti hylkäämään. Jos sinulla on maskuhäiriömerkintöjä, suosittelemme pikalainojen sijaan perinteistä pankkilainaa, jota voidaan myöntää myös luottotiedottomille perustuen kokonaistalouden arvioon. Lisäksi pikavippi 900 euroa vaatii hakijaltaan suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset ja/tai matkapuhelinliittymän tunnistautumista varten.

Hae laina netissä tai tekstarilla

Pikavippi 900 euroa on haettavissa näppärästi joko tekstiviestillä tai netissä täytettävällä hakemuksella. Monet suosivat nettihakemusta sen nopeuden ja yksinkertaisuuden takia, mutta myös tekstiviesti on erittäin suosittu hakutapa varsinkin hieman vanhemman väestön keskuudessa. Osalla yrityksistä on edellämainittujen hakutapojen lisäksi käytössään puhelinsoittohakemus, jossa tiedot annetaan yritykselle puhelimitse keskustelemalla. Se on kuitenkin karsiutumassa pois nettihakemuksen ja tekstiviestin vallatessa lisää alaa, joten mikäli haluat hoitaa hakemuksesi juuri puhelimitse, tämä kannattaa ottaa huomioon vertailua tehdessä.
Lainahakemuksen täyttäminen netissä alkaa usein lainan hakijan verkkosivuilla tunnistautumalla palveluun. Seuraavaksi vain täytetään yrityksen vaatimat tiedot hakemuspohjaan, joka lähetetään yritykselle käsiteltäväksi. Käsittelyaika voi vaihdella paljon kellonajan mukaan, mutta se on tyypillisesti muutamista minuuteista tuntiin. Tämän jälkeen saat yritykseltä lainapäätöksen, josta selviään myönnetäänkö pikavippi 900 euroa sinulle, vai päätyikö hakemuksesi hylätyksi. Hyväksyvän päätöksen tullessa pikavippi 900 euroa on siirretty tilillesi, ja on käytettävissä aivan pian.

Tekstarihakemuksen tekemiseksi ei tarvita muuta kuin yrityksen tekstiviestit vastaanottava numero ja viestin sisältö. Viestin sisältö löytyy aina yrityksen sivustolta tai mainoksista. Vastauksena viestiin saat ns. lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä vastaamalla viestiin. Sinua pyydetään mahdollisesti lähettämään vielä muita tietoja lainaasi koskien, ennen kuin yritys on valmis tekemään lainapäätöksen. Kun päätös saapuu, ja se on hyväksyvä, vakuudeton pikavippi 900 euroa siirretään tilillesi muutamien minuuttien kuluessa. Jos vain suinkin mahdollista, lähetä hakemuksesi yrityksen käsiteltäväksi yrityksen työaikana, jolloin lainapalvelun henkilökunta on heti valmiina käsittelemään hakemustasi ja siirtämään rahat tilillesi.