Vaikka yleinen suositus onkin pitää tilillä varmuuden vuoksi kuukausipalkan verran ylimääräistä, vain harvalla on todellisuudessa varaa siihen. Mikäli säästöjä ei ole kun äkilliset menot yllättävät, pikalainat ovat ainoa ratkaisu nopeaan lainansaantiin. Tämän tekstin tarkoitus on opastaa, kuinka pikavippi 700 euroa haetaan aina lainan suunnittelusta varsinaiseen hakemuksen täyttämiseen saakka.

Mihin pikavippi 700 euroa on tarkoitettu?

Pikavipeillä on yleinen maine opiskelijoiden ja nuorten aikuisten rahaongelmien alkulähteenä, vaikka tosiasiassa pikavippien käyttötarkoitus on antaa nopeaa rahallista tukea silloin kun jokin varoittamaton meno iskee. Pikavippi 700 euroa riittää jo kattamaan suuriakin menoja, etenkin jos lainan käyttötarkoitus on suunniteltu alusta pitäen hyvin ja tarkasti. Luonnollisesti pikavippien kääntöpuolena on tunnettu hieman korkempi hinta, mutta lyhyellä maksuajalla ja huolellisella vertailulla voidaan lainan kustannukset pitää minimissään, ja ottaa pikavippi 700 euroa nopeasti ja riskittömästi.

Korot, maksuajat ja lainaehdot

Pikavippejä myönnetään hieman paikasta ja maksuajasta riippuen noin 100 – 1500 prosentin vuosikoroilla. Korko kuulostaa äkkiseltään hyvin isolta, mutta lainan todellinen korko lasketaan vuosikorosta jakamalla. Esimerkiksi jos lainan vuosikorko yrityksessä on 300 prosenttia, ja laina-aika yhden kuukauden, niin todellinen korko on silloin lainan vuosikorko jaettuna kahdellatoista, eli 25 prosenttia. Myös maksuaikojen puolesta pikavippi 700 euroa on joustava vaihtoehto moneen tarpeeseen. Lainoille myönnetään maksuaikaa viikosta useisiin kuukausiin, ja näinkin suuren lainasumman ollessa kyseessä, jopa pariin vuoteen saakka. Vakituiset tulot omaavat henkilöt voivat siis sijoittaa takaisinmaksuajankohdan vaikkapa parin viikon päähän palkkapäivän jälkeen, jolloin pikavippi 700 euroa on vara maksaa takaisin ja kokonaiskustannukset jäävät varsin pieniksi.

Vaikkakin pikavippi 700 onkin suunniteltu olemaan lähes kenen tahansa helposti haettavissa oleva pienlaina, liittyy siihen silti muutamia ehtoja. Usein sanotaankin, että pikalainoissa ehdot ovat vaivattomuuden takia jopa kovemmat kuin normaalissa pankkilainassa, sillä lainan myöntäminen maksukyvyttömälle henkilölle on myös yrityksille itselleen riski. Tällaisia ehtoja ovat puhtaat luottotiedot ja riittävä ikä.

Maksuhäiriömerkinnät tarkastetaan aina hakemuksen käsittelyvaiheessa ennen lainapäätöksen tekoa. Jos luottotietosi ovat puhtaat, käytännössä ainoa vaatimus on riittävä ikä. Pikavippi 700 euroa myönnetään usein paikasta riippuen yli 18 vuotiaille, mutta monet yritykset edellyttävät hakijaltaan jopa yli 21 vuoden ikää. Tämä on kuitenkin riippuu lainayrityksen omista käytännöistä, joten mikäli olet alle 21 – vuotias, tämäkin tekijä on hyvä ottaa huomioon lainavertailussa.

Pikavippiä hakemaan

Pikavipin hakeminen sisältää yksikertaisimmillaan vain parin tekstiviestin lähettämisen, mutta oikeaoppiseen lainan hakuprosessiin kuuluu myös lainan suunnittelu ja ennenkaikkea lainavertailun suorittaminen. Kun lainan yksityiskohtia lähdetään miettimään, on hyvä ottaa huomioon oma maksukykysi ja tarvitsemasi lainasumma. Maksukyvyllä tarkoitetaan lähinnä sitä, millaisella aikataululla pikavippi 700 euroa on sinun tilanteessasi maksettavissa takaisin. Onneksi pikavippeihin on saatavissa maksuaikaa varsin reilusti, joten ainakaan vakituiset tulot omaavalle henkilölle takaisinmaksusta tuskin tulee suuri ongelma. Maksuaika kannattaa siis suhteuttaa omiin tuloihin niin, että pikavippi 700 euroa on maksettavissa mahdollisimman nopeasti takaisin, mutta kuitenkaan riskeeraamatta omaa talouttasi liikaa.
Lainasumman miettimiseen pätee samat asiat kuin maksuaikaankin. Varaa rahaa tarpeeksi menon kattamiseksi, mutta laske tarvitsemasi summan niin tarkasti, että lainaa tarvitse ottaa liian paljon turhaan. Toki myös liian pieni lainasumma kostautuu, mikäli se ei riitäkään menon maksamiseen, sillä sitä joudutaan todennäköisesti tukemaan vielä toisella pikalainalla, jolloin joudut maksamaan kahta lainaa takaisin yhtäaikaa.

Valitse edullinen pikavippi 700 euroa lainavertailulla

Pikavippiä hakiessa kehotetaan aina käyttämään aikaa lainavertailun tekemiseen. Se onkin totta, sillä kun kyseessä on pikavippi 700 euroa, perusteellisesti tehty vertailu voi säästää kymmeniä tai jopa satoja euroja. Vertailuun lähdettäessä on hyvä olla tiedossa tarkka lainasumma sekä maksuaika, sillä ne tietäen voit keskittyä etsimään ainoastaan tietyn suuruista lainaa tietyllä maksuajalla. Vaikka vertaillessa on tärkeä löytää edullisin pikavippi 700 euroa, myös asiakkaiden palautteisiin kyseisistä yrityksistä, sekä mahdollisiin muihin seikkoihin kuten ikärajavaatimuksiin kannattaa kiinnittää huomiota.
Koska suomessakin operoi kymmenittäin pikavippiä myöntäviä yrityksiä, vertailun tekeminen yksin on tullut aina vain vaikeammaksi ja työläämmäksi. Siksi on kehitetty niinsanottuja pikalainavertailuita, joihin on kerätty valtaosa pikavippiä myöntävistä yrityksistä selkeään hintajärjestykseen, josta sinun on helppo valita itsellesi sopivin pikavippi 700 euroa. Voit käyttää sopivan yrityksen etsimiseen esimerkiksi tältä sivustolta löytyvää lainavertailupalvelua, ja sen jälkeen varmistaa lopullinen lainan korko suhteutettuna omaan maksuaikaasi yrityksen omilta sivuilta. Samalla on hyvä tarkastaa myös lainaehdot, joilla pikavippi 700 euroa myönnetään, sillä ne pitää hyväksyä lainaa haettaessa.

Hae pikavippi 700 euroa helposti netissä tai tekstarilla

Aikanaan kun pikalainat rantautuivat suomeen, yleinen tapa hakea pikavippi 700 euroa oli puhelinsoittohakemus, jossa lainan tiedot esitettiin puhelimen välityksellä suoraan yrityksen virkailijalle. Nyt on kuitenkin siirrytty vaivattomampiin ja tehokkaampiin menetelmiin, kuten netissä täytettävään virtuaaliseen lainahakemukseen ja suosittuun tekstiviestihakemukseen. Oma suosituksemme on käyttää nettihakemusta sen nopeuden ja turvallisuuden ansiosta, mutta myös tekstiviesti on erityisen kätevä keino hakea pikavippi 700 euroa silloin, kun nettiyhteyttä ei ole käytettävissä. Toisaalta monilla yrityksillä on käytössään myös mobiilisivusto, joka mahdollistaa hakemuksen täyttämisen netin kautta myös matkapuhelimella.

Netissä täytettävä hakemus alkaa menemällä halutun lainayrityksen omille sivuille, ja tunnistautumalla palveluun esimerkiksi omia verkkopankkitunnuksia käyttäen. Seuraavaksi vain täytetään omat tiedot lomakkeen kenttiin ja lähetetään hakemus käsiteltäväksi. Käsittelyvaihe kestää tyypillisesti kellonajasta riippuen alle tunnin, jonka jälkeen saat vastauksena hakemukseesi joko hyväksyvän tai hylkäävän lainapäätöksen. Jos kaikki meni hyvin ja yritys on valmis antamaan sinulle 700 euroa pikalainaa, saat pian tiedon, että pikavippi 700 on siirretty tilillesi käytettäväksi. Tekstiviestillä tehtävä hakemus on pitkälle samanlainen kuin nettihakemuskin, tiedot vain lähetetään tekstiviestitse yritykselle. Siihen ohjeet löydät niinikään yritysten omilta verkkosivustoilta, sillä tekstarihakemuksen tekeminen voi vaihdella suurestikin eri lainapalveluiden välillä.

Käsittelyä voit nopeuttaa jättämällä hakemuksen yrityksen työaikana, jolloin hakemuksesi pääsee todennäköisesti heti käsiteltäväksi, ja myös pikavippi 700 euroa siirretään tilille nopeammin. Laki kieltää kuitenkin pikalainojen myöntämisen yöaikaan, joten käsittely tapahtuu ainoastaan päivisin.