Pikalainat ovat hyvä ratkaisu äkilliseen rahan tarpeeseen, sillä ne eivät vaadi hakijaltaan riittävän iän ja puhtaiden luottotietojen lisäksi juuri mitään. Edes vakuuksia tai takaajia ei tarvita – ja se tekeekin pikavipin ottamisesta nopeaa ja vaivatonta. Tämä teksti käsittelee pikavippien hakemista, ja keskittyy erityisesti siihen, kuinka pikavippi 600 euroa saadaan mahdollisimman edullisesti, yleisimmät pikalainojen riskit välttäen.

Pikalainat ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana yleistynyt lainamuoto, jossa pieniä summia lainaa voidaan myöntää hakijalle vakuudettomasti ja ilman takaajia, ja rahat ovat tilillä parhaimmillaan minuuttien kuluessa. Pikalaina on verraton keino paikata arvaamattomat menot, kuten esimerkiksi auton- tai kodinkoneen hajoamisen tai tiukassa tilanteessa vaikkapa erääntyvän laskun paikkaamiseen. Viimeisten vuosien aikana myös pikalainoja koskevaa lakia on kiristetty niin, että yrityksen on velvoitettu selkeämpään korkojen ilmoittamiseen mainoksissa, ja pitämään korot kohtuullisella tasolla. Tästä syystä pikavippi 600 onkin tulossa yhä arkipäiväisemmäksi tavaksi kuitata äkilliset menot. Luonnollisesti nopeuden ja vaivattomuuden kääntöpuolena on pikavippien hieman pankkilainaa suuremmat korot, mutta huolellisella vertailulla voit saada kohtuullisen hintaista lainaa nopeasti käyttöösi.

Suunnittele ja vertaile pikavippi 600 euroa edullisesti

Koska pikalainoja tarjoaa suomessakin kymmenet pienemmät ja suuremmat laina-alan yritykset, vertailu on tärkeä osa lainan hakemista. Kun hakusassa on pikavippi 600 euroa, vertailun merkitys on vielä suurempi kuin pienemmillä lainasummilla, ja vertailu voi säästää maksuajoista riippuen useita kymmeniä euroja lainan loppusummasta. Vertailu on se vaihe, missä voit säästää suurimman määrän rahaa pienimmällä ajankäytöllä.
Vertailuun lähdettäessä pitää tietää tarkasti lainasumma ja maksuaika. Onko pikavippi 600 euroa riittävän suuruinen lainasumma, vai onko se liikaa? Lainaa pitää ottaa vain sen verran, että se riittää kattamaan rahoitusta vaativan kohteen, oli se sitten erääntynyt lasku tai uuden kodin koneen ostaminen. Lainaa ei kannata ottaa liikaa ”varmuuden vuoksi”, sillä jokainen lainattu euro joudutaan maksamaan takaisin, ja korkojen kera. Toisaalta liian pieni lainasumma on hyödytön, koska sitä joudutaan tukemaan taas uudella lainalla, joka voi viedä pidemmän päälle taloutesi ongelmiin, kun maksussa on yhtä aikaa kaksi eri pikalainaa.

Maksuajan suhteen sinulla on melko vapaat kädet. Takaisinmaksuaikaa myönnetään pikalainoille varsin runsaasti, viikosta muutamaan kuukauteen, joten vakituiset tulot omaavalle henkilölle pikavippi 600 euroa taksaisinmaksettavine korkoineen tuskin tulee tuottamaa suurempia ongelmia. Hyvä olisi, mitä nopeammin pikavippi 600 euroa saataisiin maksettua takaisin, sillä pitkä maksuaika kerryttää nopeasti lainan todellisia kustannuksia. Muista silti kuitenkin ottaa maksuaikaa niin paljon, että ehdit saamaan lainan summan ja korkojen määrän kokoon ennen lainan takaisinmaksuajankohtaa.

Kun yrityksiä on markkinoilla paljon, myös vertailusta suoriutuminen itsenäisesti on tullut vaikeammaksi. Siksi on kehitetty apuvälineeksi pikalainavertailuita, johon listataan lainayritykset helppolukuiseksi taulukoksi. Lainavertailu täytyy silti suorittaa aina erikseen, sillä lainan lopullinen korko riippuu aina maksuajan pituudesta, ja koska maksuaika on itse valittavissa ja säädeltävissä, yhtä muita edullisempaa yritystä ei ole. Vertailussa voit käyttää apuna vaikkapa meidän luomiamme taulukoita, joihin on kerätty suomessa toimivat luotettavat pikalainayritykset hintajärjestykseen. Samalla pääset klikkaamaan itsesi
kunkin yrityksen omille sivustoille katsomaan lainalaskurista, kuinka paljon pikavippi 600 euroa kustantaa kokonaisuudessaan omaan maksuaikaasi suhteutettuna.

Vertailussa on toki hyvä muistaa myös lainaajan yleinen luotettavuus ja asiakkaiden kokemukset yhtenä lainafirman valintaperusteena. Voit selailla vanhojen käyttäjien kokemuksia yrityksestä vaikkapa internetin keskustelupalstoilta, niin saat riittävän kattavan kuvan yrityksen luotettavuudesta. Suhtaudu kuitenkin pienellä varauksella haukkuihin ja kehuihin, joita foorumeilla on suuntaan ja toiseen.

Millä ehdoilla pikavippi 600 euroa myönnetään?

Vaikka pikavippien tarkoitus on olla lähes jokaisen haettavissa oleva vakuudeton ja takaajaton laina, on siinä silti muutamia vaatimuksia, joita ilman hakemuksesi joudutaan käsittelyvaiheessa hylkäämään. Puhtaat luottotiedot ovat yksi edellytys, joka on vaadittu kaikissa yrityksissä ennen kuin pikavippi 600 voidaan myöntää hakijalle. Maksuhäiriömerkinnät tarkastetaan aina kun lainahakemusta käsitellään, ja ilman puhtaita luottotietoja hakemus joudutaan valitettavasti hylkäämään. Ilman puhtaita luottotietoja rahoitusta tarpeeseensa kannattaa lähteä etsimään jostain muualta kuin pikalainoista. Toinen ehdoton edellytys on riittävä ikä, joka on hieman lainaajasta riippuen 18-24 vuotta. Kun kyseessä on pikavippi 600 euroa, ikärajat saattavat useassa yrityksessä olla 21 – 24 vuotta. Muita erityisempiä ehtoja pikalainan saamiselle ei ole, mutta yritysten mahdolliset lisäehdot pikalainan saamiseksi löydät aina yrityksen omilta verkkosivuilta.

Kuinka pikavippi 600 euroa haetaan?

Lopullinen hakemuksen täyttäminen onkin sinun osaltasi viimeinen vaihe koko lainanhakuprosessissa. Pikavippi 600 euroa voidaan hakea näppärästi tekstiviestillä tai netissä täytettävällä hakulomakkeella. Monet pitävät tekstiviestihakemuksen helppoudesta, ja varsinkin jos nettiyhteyttä ei ole käytössä, se onkin ainoa vaihtoehto hakea pikavippi 600 euroa. Nettihakemus on yleensä hieman nopeampi kuin tekstiviesti, sillä tiedot täytetään yrityksen kotisivuilla olevaan hakemukseen, jonka jälkeen lainahakemus on heti yrityksen käsiteltävänä. Tekstiviestihakemuksessa puolestaan viestejä täytyy lähettää useampi, ennen kuin yritys on saanut kaikki tarvittavansa tiedot. Tekstiviestihakemus on toisaalta käymässä kovaa vauhtia vanhanaikaiseksi, kun yritykset päivittävät mobiilisivustojaan helpottaakseen lainahakemuksen täyttämistä mobiilisti netissä älypuhelimilla ja tableteilla. Tarkempia yksityiskohtia hakemisesta emme ala käymään läpi, sillä ne vaihtelevat suuresti eri yritysten välillä, ja yritysten omilta kotisivuilta löytyvät aina hyvät ohjeet kumpaankin tapaan hakea pikavippi 600 euroa.

Yksi keino nopeuttaa hakemuksen käsittelyä on ajoittaa hakemuksen lähettäminen niin, että hakemus on yrityksen käsiteltävänä lainapalvelun työaikojen aikana. Silloin paikalla on heti työntekijä tekemässä lainapäätöstä, mikäli pikavippi 600 euroa voidaan hakemuksesi perusteella myöntää. Jos kaikki sujuu mallikkaasti, pikavippi 600 euroa voidaan myös siirtää tilillesi vain muutamien minuuttien kuluessa hakemuksen avaamisesta!