Suuren pikalainan kanssa pohjatyön merkitys on aivan eriluokkaa, kuin muutamien kymmenien eurojen vippien kanssa. Pohjatyöllä tarkoitetaan siis mm. lainasumman ja maksuajan suunnittelua sekä tietenkin kunnollista ja perusteellista lainavertailua, joka voi säästää suuren pikavipin tapauksessa jopa satoja euroja. Olemme luoneet tämän oppaan kertomaan, kuinka pikavippi 1000 euroa haetaan oikeaoppisesti aina alkusuunnitelmista hakemuksen lähettämiseen saakka.

Pikavippi 1000 euroa on vakuudeton pikalaina

Kun tarkoitus on saada pikavippi 1000 euroa nopealla varoitusajalla suoraan tilille, ilman turhaa byrokraattista papereiden täyttelyä ja toimipisteissä asiointia, pikalainat ovat erinomainen ratkaisu. Pikavipit ovat uuden sukupolven luottoja, joita myönnetään vakuudettomasti ja takaajattomasti lähes kenelle tahansa luottokelpoiselle ja riittäväikäiselle suomen kansalaiselle. Niitä tarjoaa suomessakin kymmenet eri laina-alan yritykset, ja niistä on tullut viimeisten vuosien aikana hyvin suosittu lainamuoto äkillisten menojen paikkaamiseen. Yhtenä pikalainojen etuna on niiden joustavuus – lainaa myönnetään 50 eurosta jopa 10 000 euroon saakka, maksuaikojen liikkuessa viikosta useisiin vuosiin. Pienempiä, 50 – 1000 euron pikalainoja kutsutaan pikavipeiksi, ja siitä suuremmat summat kulkevat kulutusluoton nimellä.

Vaivattomuuden takaamiseksi pikavippi 1000 eutoa on haettavissa kätevästi joko tekstiviestillä tai netissä täytettävällä hakemuksella, ja yritysten asiakaspalvelun ollessa töissä myös lainan käsittely sujuu hakemuksen lähettämisestä rahojen saapumiseen tilillä parhaimmillaan muutamien minuuttien sisällä.

Hae pikavippi 1000 – lainan hakijan muistilista

Todellisuudessa pikavipin järkevä hakeminen sisältää paljon enemmän suunnittelua ja vertailua, kuin mainoksissa annetaan ymmärtää. Siksi varsinkaan ensimmäistä kertaa lainaa hakevan on mahdotonta tietää kaikkia vaiheita, joiden ansiosta voit saada edullisen sekä mahdollisimman riskittömän pikalainan. Olemme keränneet muistilistan, joka kattaa pääpiirteittäin sen, mitä pikavippi 1000 euroa vaatii ennen rahojen saapumista tilille.

 • Suunnittele ja pohjusta. Ennen kuin voit alkaa vertailemaan eri lainojen hintoja, sinulla tulee olla tiedossa tarvitsemasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Onko pikavippi 1000 euroa varmasti oikea summa? On hyvä laskea lainasumma niin tarkasti kuin mahdollista, jotta lainaa ei tarvitse ottaa turhaan ylimääräistä. Toisaalta lainaa tulee ottaa sen verran, että se riittää kattamaan tarpeen varmasti kokonaan. Lainasumman jäädessä liian pieneksi rahan tarvetta joudutaan usein paikkaamaan toisella pikavipillä, joka saattaa altistaa taloutesi ongelmille.

  Toinen suunniteltava asia on takaisinmaksuaika. Pikavippi 1000 euroa voidana maksaa takaisin hyvinkin laajalla maksuaikaskaalalla: yhdestä kuukaudesta aina pariin vuoteen saakka. Luonnollisesti mitä lyhyemmällä laina-ajalla pärjäät, sitä edullisemmaksi pikavippi 1000 euroa kokonaiskustannuksiltaan tulee. Pikavippien ideahan onkin toimia nopeana vararahan lähteeenä äkillisten menojen kuittaamiseen, joten suosituksemme on asettaa takaisinmaksuajankohta esimerkiksi heti seuraavan palkkapäivän läheisyyteen, ja maksaa pikavippi 1000 euroa heti tuoreeltaan pois. Jos sinulla ei ole varmoja tuloja tiedossa lähiaikoina, älä riskeeraa liian lyhyellä maksuajalla, vaan ota suosiolla maksuaikaa sen verran, että pikavippi 1000 euroa on varmasti maksettavissa takaisin. Maksueriä on usein vain yksi, mutta useiden kuukausien maksuaikojen kohdalla myös lainan takaisinmaksun jakaminen pienempiin eriin on mahdollista. Se kuitenkin
  riippuu täysin eri yritysten tarjoamista vaihtoehdoista. Halutessasi jakaa maksun useampaan erään, kannattaa se huomioida lainavertailussa yhtenä kriteerinä lainapalvelua valitessa, ennen kuin haet pikavippi 1000 euroa.

 • Vertaile ja valitse paras. Lainavertailu on seuraava askel ennen varsinaista hakemuksen lähettämistä. Jos lainasumma ja maksuaika on tiedossa, lainavertailun pitäisi sujua melko helposti, sillä voit keskittää vertailun vain tietyn suuruisiin lainoihin halutulla maksuajalla. Vertailuun on monia eri tekniikoita: voit kerätä hinnat eri lainan tarjoajien sivustoilta itsenäisesti, tai käyttää jonkinlaista valmista lainavertailupalvelua. Lainojen vertailu itsenäisesti ei välttämättä ole kannattavaa, sillä palveluita on suomessakin kymmeniä, joten jokaisen läpikäyminen erikseen veisi paljon aikaa. Sen sijaan voit käyttää vertailuun esimerkiksi meidän sivustomme lainavertailua, jossa on hintajärjestykseen listattuna suuri osa suomen yrityksistä, joilta pikavippi 1000 euroa on haettavissa. Samalla pääset siirtymään kunkin yrityksen omille sivustoille tutustumaan tarkemmin lainan hintaan suhteessa haluamaasi maksuaikaan ja maksuerien määrään. Jos haluat lainapalvelulta joitain erityisominaisuuksia, kuten puhelinsoittohakemusta tai 18 vuoden alaikärajaa, ne kannattaa tarkastaa yrityksen lainaehdoista vertailua tehdessä.
  Luonnollisesti tärkein kriteeri valita yritys, jolta pikavippi 1000 euroa on haettavissa on lainan kokonaiskustannukset, mutta jouhevan ja ongelmattoman palvelun takaamiseksi on hyvä kiinnittää huomiota myös yritysten edellisten asiakkaiden kokemuksiin yrityksen toiminnasta ja sen saavuttamaan yleiseen luottevuuteen ja vakavaraisuuteen. Lainapalveluiden asiakaskokemuksiin ei ole kehitetty vielä mitään erikoisempaa vertailutyökalua, vaan esimerkiksi yleiset keskustelupalstat toimivat hyvänä tiedon lähteenä lainapalvelun asiakaskokemuksia etsiessä. On silti hyvä suhtautua keskutelupalstoilta löytyvään tietoon sopivissa määrin kriittisesti.
 • Tekstiviesti vai nettihakemus? Pikavippi 1000 euroa voidaan hakea perinteisesti tekstiviestillä, nettihakemuksella tai puhelinsoitolla. Näistä tekstiviesti ja netissä täytettävä hakemus ovat yleisimmät, joten halutessasi hoitaa hakemuksen puhelinsoitolla, kannattaa se ottaa huomioon lainayrityksen valinnassa lainaa vertaillessa. Tekstiviestihakemus lienee vielä nettihakemustakin vaivattomampi vaihtoehto, mutta sen haittapuolena ovat yritysten mahdolliset lisämaksut tekstiviestihakemuksissa. Oma suosituksemme onkin hakea pikavippi 1000 euroa nettihakemuksella, mikäli sinulla on internetyhteys käytettävissä, tai ainakin lukea yritysten lainaehdot tarkasti tekstarilla haettaessa.
 • Netissä täytettävä hakemus hoidetaan lainapalvelun omilla kotisivuilla, jossa sinua pyydetään tunnistautumaan palveluun esimerkiksi verkkopankkitunnuksia käyttäen. Kun henkilöllisyytesi on varmennettu, täytetään vain yksinkertaisesti lainanahakemukseen muutamia yrityksen vaatimia tietoja lainahakemuksen käsittelyä varten. Käsittely aika on tyypillisesti muutamia minuutteja hakemuksen jättämisestä lainapäätöksen saapumiseen. Lainahakemuksesta käy ilmi, myöntääkö yritys sinulle pikavippi 1000 euroa, vai hylättiinkö hakemuksesi. Lainapäätöksen ollessa hyväksyvä, pikavippi 1000 euroa näkyy tililläsi muutamien minuuttien kuluessa. Mahdollisia syitä hylkäykseen voivat olla mm. puutteelliset luottotiedot tai riittämätön ikä.

  Tekstarihakemus on pääpiirteittäin samanlainen kuin edellä selostettu nettihakemus, mutta siinä tiedot välitetään yritykselle matkapuhelimella. Tarkemmat ohjeet, numerot ja viestien sisällöt
  löytyvät aina lainapalvelun omilta verkkosivuilta. Emme ala käymään tekstiviestihakemusta sen tarkemmin läpi, sillä eriävien tekniikoiden vuoksi se on hieman erilainen lainapalvelusta riippuen.