Pikavipit tekstiviestillä taskuun

Nykymailman tekniikka on jo kehittynyt sille tasolle, että enää ei tarvitse tehdä kymmenen kilometrin vaellusreissua lähimpään pankkiin halutessasi muutaman sata euroa lainaa, vaan voit hakea näppärästi pikavipit tekstiviestillä.

Me kaikki olemme kuulleet niistä nopeista lainoista, jotka ovat tilattavissa internetin kautta ja tekstiviestillä. Ne ovat pikavippejä tai joissain tapauksissa kulutusluottoja. Pikavipit ja kulutusluotot ovat siis pienehköjä lainoja, joill molemmille yhteisenä tekijänä ovat mm. korkeat korot, lyhyehköt maksuajat sekä tottakai niiden suurin valttikortti; nopeus. Molemmat edeltävät lainat ovat mahdollista saada tilille minuuttien kuluessa, mikäli hakija täytää kyseisen firman kriteerit.
Kuten kaikilla muillakin rahoitusalanfirmoilla, on pikavippiä myöntävillä yhtiöiläkin omat sääntönsä ja kriteerinsä. Aivan jokainen ei pikaippiä saa, kulutusluotosta puhumattakaa, koska tämä on vielä pikavippiäkin suurempi laina ja toimenpiteet ovat sen mukaiset. Ensinnäkin, jos haluat pikavipit tekstiviestillä, sinulla täytyy olla luonnollisesti puhelin ja liittymä. Teknisen laitteiston lisäksi sinun tulee olla vähintään täysi-ikäinen, tosin osa firmoista edellyttää käyttäjiltään jopa 22-vuoden ikää. Toinen oleellinen asia lainan hakemisessa on luottotiedot. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, tai muitakaan epäpuhtauksia luottotiedoissa. Hieman yllättäen, jopa satojen tuhansien eurojen pankkilainaa myönnetään helpommin luottotiedottomille kuin pikavippiä, tai kulutusluottoa. Lisäksi joillakin pikavippiyhtiöillä on omia tradiitioitaan, jotka kannattaa tarkastaa aina kun lähtee hakemaan lainaa.

Mitä paremmat valmistelut, sitä parempi lopputulos.
”Pikavipit tekstiviestillä” ei sisällä pelkästään lainan tilaamista, vaan tilausvaihe on vasta jäävuoren huippu. Tärkein osuus lainan hakemisessa on sen huolellinen valmistelu. Valmisteluun kuuluu ensimmäisenä oman taloustilanteen tarkastaminen, onko varaa maksaa laina takaisin? Muistathan, että lainan takaisinmaksussa, takaisin maksetaan myös korot. Jos olet sinä mieltä, että taloutesi ei kaadu lainanotosta, seuraava vaihe on vertaileminen. Vertailu on hyvä suorittaa huolellisesti, hyvällä vertailulla säästetän usein kymmeniä euroja, ja kulutusluottojen puolella jopa satoja. Mikäli haluat tilata pikavipit tekstiviestillä, on hyvä suorittaa vertailu tällä samaisella sivustolla. Sivuiltamme löydät jo valmiiksi vertaillut lainat joka lähtöön. Olemme keränneet vain luotetuimmat firmat, jotta et joudu huijauksen kohteeksi. Vertailun jälkeen suosittelemme sinua suuntamaan nokkasi kohti kyseisen firman verkkosivuja. Heidän sivuiltaan löydät tarkemmat kriteerit sekä lainojen tarkat korot ja muut oleelliset asiat.

Miten saada pikavipit tekstiviestillä?
Varsinainen pikavipin tilaaminen on helppoa. Edellä mainittujen toimenpiteiden jälkeen vain etsit haluamasi lainafirman internetisivuilta heidän puhelinnumeron, jonne laitetaan tekstiviesti. Itse ohjeet tekstiviestin sisältöön löytyvät usein samaiselta sivulta, kuin numero. Pikavipit tekstiviestillä on mainio mahdollisuus silloin, kun esimerkiksi ei ole nettiä käytettävissä.

Tässäpä tiiviiseen pakettiin ahdettu informaatio siitä, kuinka tilaat pikavipit tekstiviestillä näppärästi ja nopeasti tilille. Muistathan kuitenkin järjen käytön vippiä hankkiessasi, jotta vältyt
velkavankeudelta myös tulevaisuudessa.