Suomi on pikavippien maa, mutta suuri tarjonta tekee entistä vaikeammaksi erottaa halvimmat pikavipit kalliista. Seuraavassa artikkelissa tiivistämme lyhyeen pakettiin koko kysymyksen: miten löytää Suomen halvimmat pikavipit?

Mistä löytyykään Suomen halvimmat pikavipit? Kaikkihan sen haluaisivat tietää. Valitettavasti kyseisen tiedon esiin saaminen on melko mahdotonta, pikavippifirmojahan on suomessa satoja, ellei tuhansia, ja lisää on tulossa. Kilpailu yritysten välillä on niin kovaa, että hinnat vaihtelevat jatkuvasti, onneksi kuitenkin positiiviseen suuntaan, eli halvempaan päin.

Vaikka on vaikea määrittää, mistä löytyy suomen halvimmat pikavipit, on mahdollista löytää mahdollisimman edullisia vippejä, näkemällä hieman vaivaa. Olemme koonnet pienen listan, josta selviää muutamia yksityiskohtia, jotka kannattaa ottaa huomioon etsiessään suomen halvimmat pikavipit.

  1. Määritä tarpeesi. Ensin on syytä hieman kartoittaa omaa vipin tarvetta. Esimerkiksi jos tarvitset lainaa 100 euroa, on valinta pikavippi, kun taas yli 1000 euron lainoissa kannattaa alkaa jo etsiä lainaa kulutusluoton nimellä.
  2. Suunnittele takaisinmaksu. On hyvin tärkeään pitää huolta että myös lainan maksaminen takaisin onnistuu, eikä suomen halvimmat pikavipit koidu kohtaloksi.
  3. Ala etsiä. Kun olet tietoinen, minkä suuruista lainaa lähdet etsimään, täytyy aloittaa se varsinainen hakeminen. Jos esimerkiksi haluat lainaa 200 euroa, kannattaa ensimmäisenä katsoa löytyisikö kenties tältä samaiselta sivulta hyviä vippauspaikkoja, mutta jos ei, niin hakusanalla ”lainaa 200” varmasti löytyy ratkaisuita.
  4. Vertaa. Suosittelemme etsimään mahdollisimman monta eri lainantarjoajaa, ja lopulta valitsemaan niistä sopivimman ja edullisimman.Vertailemisessa kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi takaisinmaksuaika ja korkoprosentti.
  5. Tilaa.

Valitettavasti kovin usein pikavippiä tarvitsee kovassa kiireessä, eikä harkinta- ja vertailuaikaa jää tarpeeksi. Usein jätetään tiedostamatta se, että yleensä kalleimpia vippejä mainostetaan, ja halvimmat pikavipit jäävät niiden varjoon. Olisikin erittäin suositeltavaa käyttää kiireestä huolimatta tarpeeksi aikaa vertailemiseen ja hakemiseen, jotta rahaa ei turhaan mene liiallisten korkojen maksuun. Optimaalinen tilannehan aina olisi sellainen, että lainaa ei tarvitsisi ottaa ollenkaan, mutta luonnollisesti kun luet tätä tekstiä, sinulla tarve löytää halvimmat pikavipit.

Vipin tilaaminen

Pikavippien ainoa kilpailuvaltti oikeastaan on niiden nopeus ja helppous. Kun olet suorittanut edellämainitut hakemistoimenpiteet, jää jäljelle enää se tärkein; tilaus. Tilaus voidaan hoitaa monellakin eri konstilla, hieman yhtiöstä riippuen. Tekstiviesti lienee tilausvahtoehdoista se yleisin, mutta halvimmat pikavipit voidaan tilata myös puhelinsoitolla. Toinen isompi tilausmahdollisuus on verkossa täytettävä lomake. Hakemuksen tekeminen verkossa on yksinkertaista ja nopeaa, tarvitsee täyttää hakemus ja sen jälkeen tunnistautua esimerkiksi puhelinnumerollaan tai Suomalaisen verkkopankin tunnuksilla. Hetken kuluttua hakemuksen lähettämisestä, sinulle saapuu ilmoitus, onko lainahakemuksesi hyväksytty vaiko hylätty. Jos hakemuksesi hyväksytään, vippaamasi rahasumma saapuu tilillesi pian.
Muita tilaukseen vaikuttavia tekijöitä on esimerkiksi tilaajan ikä, hakijan tulee ehdottomasti olla yli
18 vuotias, joissain tapauksessa yritykset kelpuuttavat asiakkaikseen peräti vain yli 22 vuotiaita. Kun haluat lunastaa halvimmat pikavipit, tarvitset lisäksi myös puhtaat luottotiedot.

Mikäli olet ennenkin ottanut lainaa samasta firmasta, saatat saada joitakin etuja, joten on hyvä etsiä heti ensimmäisellä kerralla se edullisin firma, jotta saat kaiken rahanarvoisen edun talteen!

Yhteenvetona siis todettakoon, että varsinainen vipin tilaaminen on helppoa, mutta sitä edevien askeleiden tärkeyttä ei kannata vähätellä. Halvimmat pikavipit löytyvät juurikin pitkäpinnaisella etsintätyöllä, eikä hätäisesti ”koilemalla kaikkea”-taktiikalla, kuten monissa muissa asioissa.